Уулвърхямптън – Пюник Ереван 15 Август bet-bg

Двубоят между Уулвърхямптън – Пюник Ереван ще се проведе на 15 август (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Вълците победиха своите арменски домакини миналата седмица, тъй като вкараха четири и не допуснаха нито един на републиканския стадион “Вазген Саргсян”.

Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 1.22. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на Пюник Ереван е 12.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уулвърхямптън – Пюник Ереван: Статистика Н2Н

Уулвърхямптън нямат загуба в последните си 6 мача.
Резултат от първият мач: Пюник – Уулвърхямптън 0-4.
Уулвърхямптън са в серия от 3 поредни домакински победи.

Уулвърхямптън – Пюник Ереван: Прогноза

В края на деня, за повечето, това ще бъде всичко, но не най-примамливата игра от гледна точка на залагане, макар че за онези, които искат да се включат, „Wolves to Win & Under 4.5 Goals“ предлага разумна стойност на пазара. Честно казано, както беше споменато по-горе, има няколко фактора, които сочат, че приглушената домакинска победа е по-вероятна от сегашните коефициенти. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com