Уигън – Стоук Сити вторник 13 Август bet-bg

Двубоят между Уигън – Стоук Сити ще се проведе на 13 август (сряда) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. След големи усилия в отварящия мач, Уигън се подобри само преди няколко дни, тъй като претърпяха поражение от Престън. Латиците ще се радват да се завърнат у дома за този мач за купата на EFL.

Коефициентът за победа на Уигън е 3.00. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Стоук Сити е 2.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уигън – Стоук Сити: Статистика Н2Н

Като домакин, Уигън не е губил от Стоук в последните 6 срещи помежду им.
Стоук са в серия от 3 поредни загуби.
Уигън не са губили в последните 13 свои домакинства.

Уигън – Стоук Сити: Прогноза

Преди този мач целите са лесни за фантазиране. По-важното е, че като се има предвид представянето на двата отбора в началото на сезона, „Над 2,5 гола“ изглежда по-вероятно и с по-добри коефициенти. Уигън изглеждаше много ефективно в атака, когато играеше у дома, но също така и допусна много цели. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com