Уганда – Сенегал петък 05 Юли

Двубоят между Уганда – Сенегал ще се проведе на 05 юли (петък) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Въпреки че завършва на второ място зад Алжир, Сенегал остава един от първенците за слава в Африканската купа на нациите. В момента те са точно зад Египет в залаганията.

Коефициентът за победа на Уганда е 7.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Сенегал да победят се приемат с коефициент 1.57. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Уганда – Сенегал: Двубой статистика

Екипите се срещнаха три пъти.
Уганда никога не е регистрирала победа срещу Сенегал.
Последната им среща завърши в безизходица, като и двата отбора не успяха да намерят задната част на мрежата.

Уганда – Сенегал: Прогноза

Сенегал спечели с 2-0 и 3-0 този турнир досега, докато се класираха с пет победи в шест квалификационни мача. Уганда не успя да вкара в сблъсъци с Танзания – страната, която се класира заедно с тях – докато Танзания спечели последната среща с 3-0. След като Египет постави маркер в победата си с 2: 0, очакваме Сенегал да го последва. Подкрепяме Сенегал с -1 хендикап в сблъсъка в петък. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com