Тухел заяви, че разбира недоволството на привържениците на ПСЖ към Неймар

Томас Тухел заяви, че разбира недоволството на привържениците на Пари Сен Жермен към Неймар, който това лято изяви желание да напусне “Парк де Пренс”.

“Той не искаше да бъде тук, направи всичко по силите си да напусне клуба. Това не му помогна да стане любимец на феновете. Можеш да го усетиш и разбирам ако привържениците са му ядосани, дори и за постоянно. Въпреки това, с него имам взаимоотношения на треньор с играч. Никога не е имало срив или разногласия помежду ни. Затова беше много лесно за мен да го пусна в игра. Винаги е тренирал професионално.

Смятам, че крайното решение беше облекчение за него, макар че не беше според желанията му. Така човек автоматично е фокусиран върху работата. Като спортист няма много други неща, за които да мислиш. Той изгаря от желание и е с много състезателен характер, който винаги иска да печели. Неймар сега трябва да търпи освиркванията, това е реалността. Налага се той да премине през това, както и всички ние в домакинствата ни. Най-добре е да се примири с положението”, коментира Тухел .

Всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.