Торо Росо остана в историята, Алфа Таури представи своя първи болид

Името Торо Росо остана в историята, след като Алфа Таури представи своя първи болид, кръстен АТ01. Алфа Таури е марка дрехи, създадена под шапката на Ред Бул през 2016 . Идеята с преименуването на отбора е брандът да получи световна популярност.

Колата беше показана в Хангар 7 в Залцбург, където се проведе и модно дефиле, а същевременно в Милано, където е централата на компанията за дрехи, реплика на болида беше показана на един от централните площади.

Визията на АТ01 е различна от тази

на Торо Росо: цветовете са преобладаващо бяло и тъмно синьо, като само логото на Хонда е в червено. Върху шасито е останал стилизиран силует на бик, за да напомня връзката с Ред Бул. Като цяло няма лога на други спонсори.

“Целта ни ще бъде да сме сред топ 5 на конструкторите в шампионата” заяви шефът на тима Франц Тост. Утре болидът ще бъде тестван за първи път в Италия.

Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на bet365 Formula 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден.

От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.

За да се възползвате от Live In-Play пряко предаване на живо трябва да имате сума по сметката. Или да сте направили поне 1 залог за последните 24 часа!

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.