Торонто – ДиСи Юнайтед 16 Май bet365

Двубоят между Торонто – ДиСи Юнайтед ще се проведе на 16 май (четвъртък) в 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Торонто ще се надява да се върне към печелившата серия, след като понесе няколко поражения в лигата, но дори и с предимството на дома, те се изправят пред тежък тест в четвъртък.

Коефициентът за победа нa Торонто е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на ДиСи Юнайтед е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торонто – ДиСи Юнайтед: Двубой статистика

По време на последните 16 срещи с Торонто като домакин, Торонто спечели 6 пъти, при 2 равенства и 8 победи за ДиСи Юнайтед. Головата разлика е 21-20 в полза на Торонто.
Мачове от миналия сезон: 4-4 (Торонто домакин) и 1-0 (ДиСи Юнайтед домакин).

Торонто – ДиСи Юнайтед: Прогноза

Неотдавнашният рекорд между два клуба дава още един индикатор, че посетителите вероятно ще вземат поне една точка от мача в четвъртък.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com