Тервел Пулев нокаутира грузинеца Михаил Куцишвили още в първия рунд

Кариерата на Тервел Пулев на професионалния ринг продължава да се развива по възможно най-добрия начин. Днес българският боксьор постигна шестата си победа от 6 мача, като нокаутира грузинеца Михаил Куцишвили още в първия рунд.

Това беше втори мач за Тервел в рамките на една седмица, след като миналата събота отказа украинеца Артьом Редко в третия рунд на галавечер в Берлин.
Днешният двубой се състоя в Нойщат-Гвеле, в близост до Шверин – градът, който в продължение на десетилетия се гордее с най-добрия клуб по бокс в цяла Германия, ръководен от легендарния треньор Фриц Здунек. Именно в негова памет се проведе боксовата галавечер.
Куцишвили имаше 44 победи преди мача с Пулев. 28-годишният грузинец обаче по никакъв начин не успя да се противопостави на Тервел, който го обсипа с канонада от удари. На няколко пъти Куцишвили беше притиснат до въжетата и при поредната мощна атака на българина не издържа и се строполи на пода.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.