Тайсън Фюри: Очаквайте голяма новина!

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри, който загуби всичките си титли заради проблеми с употребата на наркотици, отново заинтригува феновете си, обещавайки им сензационна новина.Британецът, който има 25 победи на професионалния ринг, от които 18 с нокаут, не се е бил от ноември 2015 година, когато детронира Владимир Кличко. Оттогава насам „Циганския крал“ се радва на живота, пътува насам-натам със семейството си и се наслаждава на припечеленото от мача с украинеца.

„Добро утро на всички! Скоро очаквайте голяма новина! Бъдете нащрек!“, обяви Тайсън Фюри на своята страница в „Туитър“.

По-рано неговият чичо и треньор Питър Фюри, заяви, че Тайсън се е върнал обратно в залата, за да помогне на братовчед си Хюи Фюри да се подготви за планирания на 6 май мач срещу световния шампион във версия WBO Джоузеф Паркър.

„Тайсън работи във фитнеса с Хюи и е много активен, заяви Питър Фюри. – Той ще дойде с нас в Нова Зеландия, за да подкрепи мен и своя братовчед в битката срещу Паркър.“4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..