Тайсън Фюри грабна шампионския пояс на Световния боксов съвет

Тайсън Фюри се превърна (в очите на милиони) във водещия боксьор в тежка категория на планетата, след като отказа Дионтей Уайлдър в седмия рунд на дългоочаквания им реванш и грабна шампионския пояс на Световния боксов съвет.

Въпреки че в същинския момент на маркирането на ТКО британецът не пласираше чисти удари, бе притиснал съперника си до въжетата и от ъгъла на Уайлдър се подготвиха да хвърлят кърпата. Тогава се намеси реферът Кени Бейлис и регистрира ТКО в точно 1:39 минути от седмия рунд.

Така Фюри заслужи шампионския колан, който досега никога не е бил негово притежание . Той стана първият боксьор, заслужвал два пъти титлата на списание “Ринг”. Той два пъти прати в нокдаун Уайлдър . Разкървави лявото му ухо, вероятно пукайки тъпанчето, а и сериозно поду челюстта му от лявата страна, индикирайки за счупване. Американецът имаше проблем с баланса и равновесието си след първия нокдаун още в третия рунд, след което не приличаше на себе си на ринга и изглеждаше прекалено изтощен.

Фюри изглеждаше ощетен от съдиите в първия дуел с Уайлдър, но сега вече не остави съмнения в превъзходството си на ринга.

ПЪРВИ РУНД

Фюри започна битката, движейки се напред и опитвайки да бъде по-активен с водещия ляв прав. Уайлдър записа попадение с дясната си ръка и пораздвижи публиката, макар да не постла атаката с ляв прав на свой ред, както обикновено. Фюри продължи да пресира и пласира още два леви прави в главата на опонента, който за секунди дори изпадна в глуха защита, но бързо се окопити. Шампионът вкара десен прав в тялото, но бе контриран с отличен ляв прав, който бе най-чистото попадение в актива на Циганския крал и той сякаш спечели изпълнения със събития първи рунд.

ВТОРИ РУНД

Вторият рунд също започна с контролиране на дистанцията от страна на Фюри, но пък Уайлдър го намери с десен прав без подготовка. Американецът също се опитваше да бъде активен с водещата си ръка, макар да нямаше същата успеваемост като Фюри. Единствените попадениея със силния юмрук обаче бяха в актива на Уайлдър .  Циганския крал се опита да направи късна атака с комбинации в последните секунди на частта.

ТРЕТИ РУНД

Уайлдър бе изравнил броя на левите прави в предишната част – по 10. Фюри направи чудесна комбинация ляв-десен прав и неуспешен опит за ъперкът, която със сигурност привлече вниманието на шампиона. Британецът пласира още няколко леви прави, а и използваше успешно по-голямото си тегло, за да натиска опонента в клинчове. 35 секунди преди края на рунда Фюри прати Уайлдър в нокдаун с дясно кроше над левия прав на съперника, като Дионтей бързо се изправи. До края на частта не се случи нищо друго съществено, но публиката в залата избухна в ентусиазъм.

ЧЕТВЪРТИ РУНД

Уайлдър се препъна и падна, но без да има маркиран нокдаун, след което бе наказан с два чудесни леви удара в торса. Въпреки че не бе наранен в тази част, американецът демонстрираше проблеми с равновесието и работата с крака. Фюри предпочиташе да влиза в клинчове и да “задушава” атаките на съперника си, като използва тежестта си, за да го измори. Двамата размениха десни крошета, които не попаднаха в целта чисто, преди сирената да маркира края.

ПЕТИ РУНД

Фюри направи нова чудесна комбинация ляв-десен прав .  Разклати сериозно Уайлдър, след което влезе в клинч и имаше повече успеваемост с ударите в него. До този момент британецът материализираше отлично тактиката си, като отбеляза и нов нокдаун с ляво кроше в торса. Шампионът изглеждаше толкова изтощен, че сякаш бе въпрос на време да се предаде. Ново залитане на Уайлдър предизвика продължителен клинч, а Фюри вече търсеше завършващ удар. Реферът Кени Бейлис отне точка от актива на претендента, задето продължаваше атаките си в клинча след команда “стоп”, което на практика неутрализира ефекта от единия нокдаун. Въпреки това бе очевидно, че британецът води по точки.

ШЕСТИ РУНД

В почивката между рундовете ясно се видя, че тече кръв от лявото око на Уайлдър, което индикираше източника на проблема с равновесието. Фюри започна активно рунда и отново залагаше на клинчове, докато Уайлдър единствено се пазеше, залепен на въжетата. Британецът не можеше да намери главата на опонента си, но пък записа попадения в тялото, които също вършеха добра работа. В последната минута на рунда Уайлдър се посъживи и също опита комбинации .  Ударите му нямаха особена скорост и обикновено Фюри печелеше размените . Циганския крал дори понечи да оближе кръвта по врата на съперника, но реферът Кени Бейлис не видя и не санкционира поведението му.

СЕДМИ РУНД

Уайлдър продължаваше да държи ръцете си ниско и така сякаш подканваше правите удари на Фюри, които обикновено биваха точни. Британецът натика опонента си в ъгъла и започна да го налага по ръкавиците .  В този момент се намеси реферът Кени Бейлис и изненадващо за всички маркира нокдаун. Впоследствие се оказа, че всъщност третият човек на ринга е видял как от ъгъла на Уайлдър се канят да хвърлят бялата кърпа.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.