Сърбия победи с 3:1 Финландия на “Хуберт Вагнер”

Сърбия записаха победа на силния международен мемориален турнир “Хуберт Вагнер” в Краков (Полша). “Плавите” успяха да обърнат и надиграят Финландия с 3:1 във втория си мач на турнира, игран късно снощи в зала “Таурон Арена”.

По този начин сърбите са с 1 победа и 1 загуба, докато “Суоми” е с две загуби до момента. Днес, в последните срещи на турнира, Сърбия ще играе с олимпийския шампион от Рио 2016 Бразилия, който е с две победи, а Финландия ще излезе срещу домакините от Полша.

За тима на Сърбия над всички беше Дражен Лубурич

с 19 точки за победата. Неманя Петрич, Лазар Чирович и Стеван Шимич пък добавиха по 13 точки за успеха.

За финландците Пеету Макинен и Елвис Крастинс реализираха 16 и 15 точки.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.