Суонзи – Стоук Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

На 5 октомври 17:00 ч., отборът на Суонзи ще приеме Стоук Сити на своя стадион Swansea.com. Мачът от Чемпиъншип лигата обещава да бъде интригуващ, като двата отбора ще се борят за важни три точки. Суонзи се намира на 12-о място в класирането и ще се стреми да се възползва от домакинското си предимство, докато

Стоук Сити, заемащ 15-та позиция, ще опита да прекъсне серията си от колебливи резултати.
Формата на Суонзи в последните пет срещи включва три победи и две загуби, докато Стоук Сити има по-нестабилни изяви с две победи и три загуби. Суонзи влиза в мача с увереност, но ще трябва да се справи без няколко ключови играчи, сред които са Фишер и Джинели, които са контузени. Стоук също ще бъде без няколко важни футболисти като Гуч и Лавал, което може да повлияе на представянето им.
Съдийската бригада ще бъде водена от Андреас Дейвис. Въпреки домакинското предимство на Суонзи, коефициентите предлагат балансирани залози. Победа за Суонзи се оценява на 2.20, равенството на 3.50, а успех за Стоук Сити на 3.10.
Мачът обещава да бъде напрегнат, като и двата отбора имат нужда от победа, за да се изкачат в класирането. Ще бъде интересно да се види кой от двата тима ще надделее в този оспорван сблъсък на стадиона в Суонзи.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com