Страсбург – Локомотив Пловдив 15 Август bet-bg

Двубоят между Страсбург – Локомотив Пловдив ще се проведе на 15 август (четвъртък) от 21:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Нямаше нищо бляскаво в начина, по който Страсбург извоюва победата преди седмица, макар че с гол преднина, френските домакини в четвъртък се поставиха в силна позиция.

Коефициентът за победа на Страсбург е 1.25. Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Локомотив Пловдив е 10.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Страсбург – Локомотив Пловдив: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Локо Пд – Страсбург 0-1.

Страсбург – Локомотив Пловдив: Прогноза

При залагането „Над 2,5 гола и двата отбора да отбележат резултат“ хваща окото. Резултатите на Страсбург миналата седмица и усилията на домакините им по време на предишния кръг, където отбелязаха три гола и отбелязаха 2.92 очаквани гола, сочи към домакинска победа, въпреки че и посетителите не трябва да бъдат отхвърляни. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com