Стокпорт – Хартлипул 09 Октомври bet-bg

Двубоят между Стокпорт – Хартлипул ще се проведе на 09 октомври (сряда) от 21:45 часа в среща от Национална Лига на Англия. Две страни със смесени сезони се срещат в Националната лига в сряда вечер, тъй като се надяват на завръщане във Футболната лига.

Коефициентът за победа на Стокпорт е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Хартлипул е 2.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Стокпорт – Хартлипул: Статистика Н2Н

Stockport не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Като домакин, Stockport не е губил от Хартлипул в последните 4 срещи помежду им.
Преди година Хартлипул бяха номер 6 в класирането с 27 точки. Сега са номер 15 с 20 точки.

Стокпорт – Хартлипул: Прогноза

Освен да подкрепим домакините за победа в сблъсъка в сряда, ние също така подкрепяме и двата отбора да отбележат в мача. И двете страни видяха справедливия си дял от срещи с нисък резултат в първите няколко месеца на кампанията. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com