Стилиян Петров пред сензационно завръщане на терена

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Стилиян Петров е пред сензационно завръщане на терена от лятото. Това съобщи рекордьорът по мачове за националния отбор в интервю за OFFNews. До май трябва да вземе решение, шансът да се върне на терена е 50 процента. През юли халфът навършва 38 години, но се чувства в отлично здраве.
„Продължавам да тренирам с втория тим на Астън Вила – два или три пъти на седмица. Имам оферти, дали ще стане, ще знам до края на май.

Тренирам, обсъждам, засега всичко е 50 на 50″, сподели от Бирмингам той.

На въпрос за посоката на офертите, той отговори: „Не са от Англия“. И се засмя на предположенията, че става въпрос за отбори от Азия и САЩ.

„Аз никога не съм се откъсвал за секунда от футбола, следя абсолютно всичко. Към България също хвърлям поглед. Канят ме в студия, коментирам мачове – както в Англия, така и в Шотландия. Ходя на всички футболни срещи, които са наблизо“, добави още бившият футболист на Монтана, ЦСКА, Селтик и Астън Вила.

Сега усилията на Стенли са насочени към организирането на голф турнир, който събира пари за неговата фондация. Куп световни звезди са потвърдили участие на 7 май заради своя български приятел.3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1
3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис