Станаха ясни групите за финалната фаза на Европейското първенство през 2020 година

Станаха ясни групите за финалната фаза на Европейското първенство през 2020 година след изтеглен жребий в Букурещ. “Желязната” група е “F”, където попаднаха последните два световни шампиона – Франция и Германия, както и актуалният европейски крал Португалия. Ако България успее да се класира на еврофиналите, ще бъде именно в тази елитна компания.

Двубоят между Италия и Турция ще открие Евро 2020, след като двата тима заема първите две позиции в група “А”. Уелс и Швейцария са другите два отбора в групата. Дания, Финландия, Белгия и Русия ще кръстосат шпаги в група “B”. Холандия извади късмет “на хартия”, попадайки

в група с Украйна, Австрия и победител от плейоф “D”. Англия и Хърватия ще се борят за надмощие в група “D” заедно с победителя от плейоф “С” и Чехия. Доскорошният хегемон в европейския футбол Испания ще се бори за място напред с отборите на Швеция, Полша и победител от плейоф “В”.
Ето и групите:
Група “А”
1. Турция
2. Италия
3. Уелс
4. Швейцария
Група “В”
1. Дания
2. Финландия
3. Белгия
4. Русия
Група “С”
1. Холандия
2. Украйна
3. Австрия
4. Победител плейоф “D” (Грузия, Беларус, Северна Македония или Косово)
Група “D”
1. Англия
2. Хърватия
3. Победител плейоф “С” (Шотландия, Израел, Норвегия или Сърбия)
4. Чехия
Група “E”
1. Испания
2. Швеция
3. Полша
4. Победител плейоф “В” (Босна и Херцеговина, Северна Ирландия, Словакия или Ейре)
Група “F”
1. Победител плейоф “А” (БЪЛГАРИЯ, Унгария, Румъния или Исландия)
2. Португалия
3. Франция
4. Германия

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.