Спортинг Брага – Рейнджърс 26 Февруари bet-bg.com

Двубоят между Спортинг Брага – Рейнджърс ще се проведе на 26 Февруари (сряда) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. За пореден път е невероятна година в Европа за Стивън Джерард и Рейнджърс. От клуба на Ibrox чувстват, че напълно се завърнаха на голямата сцена с последните си изяви в Европа, с победата с 3:2 у дома срещу Брага.

Коефициентът за победа на Спортинг Брага е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на Рейнджърс е 4.33. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спортинг Брага – Рейнджърс: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Рейнджърс – Брага 3-2.
Брага не са губили в последните 6 свои домакинства.

Спортинг Брага – Рейнджърс: Прогноза

Посетителите се доказаха в пътувания до Фейенорд и Порто в груповата фаза. Техният одухотворен резултат у дома на Брага ни убеди, че те могат да продължат борбата срещу португалската опозиция. Посетителите имат добър европейски рекорд под ръководството на Джерард, така че ние подкрепяме и двата отбора да отбележат в мача, след две равенства в трите мача на груповата фаза на Брага.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. bet-bg365 Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. bet365 спорт

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com