От следващия сезон в английския футбол ще се налагат наказания от по 2 мача за симулации по видеозапис

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

От следващия сезон в английския футбол ще се налагат наказания от по 2 мача за симулации по видеозапис. Това решиха членовете на Изпълкома на местната асоциация на свое заседание днес.

Всеки понеделник – след края на кръга – специална комисия ще се събира, за да гледа на запис спорни ситуации и ще има правото да санкционира тези футболисти, които са успели да заблудят арбитрите.

Наказания ще има:

*Когато симулация води до спечелването на дузпа

*Когато симулация води до директен червен картон за противников играч

*Когато симулацията води до отстраняването на противников играч заради това, че е получил един или два жълти картона за въпросна ситуация (т.е. ако примерно неправилно е получил жълт картон заради симулация, а по-късно в двубоя е получил втори жълт картон за друго нарушение и е бил отстранен)

Въпросната комисия ще се състои от трима души – бивш рефер, бивш мениджър и бивш играч. Всеки един от тях първо сам ще преценява спорните казуси и ще има правото да сигнализира Футболната асоциация. Наказания ще бъдат налагани веднага, когато и тримата членове на комисията са единодушни в преценката си. В противен случай спорното положение ще бъде разглеждано и от ФА.

Ако в крайна сметка се прецени, че има доказателства за симулация, ще бъдат анулирани дадените от съдията картони.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.