Синсинати – ДиСи Юнайтед 19 Юли bet-bg

Двубоят между Синсинати – ДиСи Юнайтед ще се проведе на 19 юли (петък) в 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Синсинати остава на дъното на Източната конференция, въпреки че спечели всеки от последните си два мача в MLS, докато техните гости DC Юнайтед са все още втори в таблицата.

Коефициентът за победа нa Синсинати е 2.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на ДиСи Юнайтед е 2.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Синсинати – ДиСи Юнайтед: Двубой статистика

Леонардо Бертоне има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на ФК Синсинати. Фредерик Брилиант е с 5 за ДиСи Юнайтед.
ДиСи Юнайтед нямат победа в последните си 5 мача като гост.

Синсинати – ДиСи Юнайтед: Прогноза

Изключително ограничената рекорд от статистиката, както и формата на двете страни, са насочени към отбелязване на двата отбора. И двата отбора отбелязаха, когато тези две страни се срещнаха през февруари за Приятелски мач. И двата отбора също вкараха в четири от последните 6 мача на Синсинати и четири от Юнайтед. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com