Сенегал – Алжир петък 19 Юли bet-bg

Двубоят между Сенегал – Алжир ще се проведе на 19 юли (петък) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. След срещата преди няколко седмици в груповата фаза, Сенегал и Алжир се изправят пред финала в Африканската купа на нациите.

Коефициентът за победа на Сенегал е 2.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90Залози за това Алжир да победят се приемат с коефициент 2.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Сенегал – Алжир: Двубой статистика

Алжир нямат загуба в последните си 12 мача.
Сенегал са в победна серия от 4 мача.
Алжир са в победна серия от 7 мача.

Сенегал – Алжир: Прогноза

Сенегал допуснаха само веднъж във всички турнири това лято. Те имат впечатляваща основа и повече от таланта на Калиду Кулибали, така че смятаме, че Сенегал ще вкуси победата. Ние ги подкрепяме, за да спечелят този сблъсък на пазара Draw No Bet, докато предсказваме и празна мрежа за страната от Сенегал, които са спечелили до нула в девет от последните си 12 мача..
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com