Сейнт Луис – Чикаго Файър 12 Юни bet365

Двубоят между Сейнт Луис – Чикаго Файър ще се проведе на 12 юни (сряда) в 03:30 часа след полунощ в мач от Оупън Къп на САЩ. Предишният мач между двата отбора завърши с 0:1 победа за Чикаго Файър като гост на Уърлд Уайд Технолоджи Сокър Парк в Сейнт Луис.

Коефициентът за победа нa Сейнт Луис е 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Чикаго Файър е 1.28. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сейнт Луис – Чикаго Файър: Двубой статистика

Предишната среща между отборите завърши с 0:1 в полза на Чикаго файър.

Сейнт Луис – Чикаго Файър: Прогноза

Очакваме да видим подобно представяне от двата отбора и залагаме за победа на гостите, както и да видим под 2.5 гола в мача. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com