САЩ – Холандия жени неделя 07 Юли

Двубоят между САЩ – Холандия жени ще се проведе на 07 юли (неделя) от 18:00 часа в среща от Световното първенство за жени 2019. Жените на Джил Елис, сякаш са изпратили най-голямата си опасност и ще си позволят да запазят трофея, който спечелиха само преди четири години.

Коефициентът за победа на САЩ е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Залози за това Холандия да победят се приемат с коефициент 9.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

САЩ – Холандия жени: Двубой статистика

САЩ нямат загуба в последните си 15 мача.
САЩ са в победна серия от 12 мача.
Холандия са в победна серия от 10 мача.

САЩ – Холандия жени: Прогноза

От гледна точка на залаганията, „САЩ да спечелят и под 2.5 гола” хваща окото. По отношение на цялостното качество, САЩ имат повече, отколкото холандците. Очакваме домакинска победа и под 2.5 гола. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com