САЩ – Уругвай сряда 11 Септември bet-bg

Двубоят между САЩ – Уругвай ще се проведе на 11 септември (сряда) от 03:00 часа след полунощ в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Съединените щати понесоха тежко поражение в събота, като загубиха с 3:0 от Мексико. Сега те са изправени пред поредния тежък сблъсък, като Уругвай се насочва към Щатите за този мач.

Коефициентът за победа на САЩ е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Уругвай да победят се приемат с коефициент 1.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

САЩ – Уругвай: Двубой статистика

Домакините отчаяно искат да намерят път напред след неуспеха си в Световното първенство през 2018 г.

САЩ – Уругвай: Прогноза

Очакваме Уругвай да бъдат твърде добри за САЩ, като се има предвид, че домакините са загубили последните си три домакински срещи. Уругвай са победени в осем, печелейки шест от тях. Те показаха способности без звездите си, докато САЩ са в лоша форма и загубиха с 4:0 от Мексико съвкупно през последните си два мача. Не очакваме домашното предимство, затова подкрепяме Уругвай да спечели и залагаме на тях. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com