Санта Клара – Бенфика 11 Януари bet365

Двубоят между Санта Клара – Бенфика ще се проведе на 11 януари (петък) от 21:00 часа в среща Примейра Лига на Португалия. Санта Клара преминава през една от най-лошите фази в новата си история. Екипът се намира в истинска криза и любопитно е, че страната е пострадала най-много у дома си.

Коефициентът за победа на Санта Клара е 7.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Бенфика е 1.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Санта Клара – Бенфика: Двубой статистика

Санта Клара не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Бенфика.
Санта Клара са в серия от 5 поредни домакински загуби.

Санта Клара – Бенфика: Прогноза

Азорските острови загубиха последните си пет домакински срещи. Екипът допусна два или повече гола във всяка от тези игри. Срещу Бенфика, отбор с един от най-добрите представяния в цялата лига, изглежда, че няма много надежда.

Орлите биха имали 100% печеливш рекорд срещу Санта Клара, ако не и за един гол. Също така, мъжете на Joao Henriques не успяха да вкарат в пет от последните си седем официални h2h игри. Тази тенденция вероятно ще бъде удължена този уикенд.

Пет от последните шест победи в h2h мачове имаха печеливш марж от един гол. Вярно е, че Санта Клара преминава през тежка фаза у дома, но няма да го направят на разходка в парка за червените. Най-вероятно посетителите ще могат да отбележат само един гол.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com