Савино дел Бене (Скандичи) се поздравиха с 17-и успех в италианската Сериа А

Елица Василева и нейният Савино дел Бене (Скандичи) се поздравиха с 17-и успех в италианската Сериа А1. Волейболистките на Карло Паризи надиграха категорично Ил Бизонте (Флоренция) с 3:0 в мач от 24-и кръг.

Скандичи е трети в таблицата с 47 точки , опонентките им са седми с 36 точки (11 победи, 12 загуби).

Василева изигра мача на чудесно ниво, като се разписа с 15 точки и бе втора по резултатност. Точка повече реализира Изабеле Хаак (62% в атака). За Ил Бизонте Ника Даалдероп завърши с 12 точки (67% позитивно посрещане).
В следващия кръг Скандичи се изправя срещу Дзанети

(Бергамо), като мачът е на 23 март .

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.