Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения 14 Август bet-bg

Двубоят между Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения ще се проведе на 14 август (сряда) от 19:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. След като превъзхожда домакинството на гостите в първия мач, някои от ключовите играчи на Сабуртало претърпяха наранявания, поставяйки малка преднина с една цел.

Коефициентът за победа на Сабуртало Тбилиси е 2.35. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Арарат Армения е 2.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: FC Ararat-Armenia – Сабуртало Тбилиси 1-2.
Сабуртало Тбилиси са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Сабуртало Тбилиси – Арарат Армения: Прогноза

Въпреки че домакинът има тясна преднина с един гол, посетителите със сигурност могат да отбележат отново в мача. Техните техники за късни голове и непрекъснати атаки от страна на противника може наистина да създадат главоболие за домакините през деветдесетте минути. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com