Румъния – Босна и Херцеговина 26 Септември

Двубоят Румъния – Босна и Херцеговина от Лига на Нациите А ще се проведе на 26 Септември (понеделник) от 21:45 часа. Головете може да са от първостепенно значение, когато повишената Босна и Херцеговина пътува до Букурещ, за да се изправи срещу застрашената от изпадане Румъния в Лига на нациите.

Кофициентът за победа на Румъния е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Босна и Херцеговина е 1.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Румъния – Босна и Херцеговина: Двубой статистика

Andrei Burca има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Румъния. Санджин Пърчич е с 2 за Босна и Херцеговина.
Босна и Херцеговина нямат загуба в последните си 6 мача.

Румъния – Босна и Херцеговина: bet-bg.com Online Прогноза

На база на текущата статистика между отборите очакваме убедително предтавяне и победа за гостите в мача.

bet365 мачове на живо ще излъчва пряко всички мачове от Лига на Нациите. Можете да създадете свой персонализиран залог за футбол на всеки мач на националните отбори с фантастичната функция Създай залог – Футбол. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа. В България bet365.com ще излъчва на живо мача.

365 prognozi е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com