Рукинзо – Мусонгати петък 27 Март bet365

Двубоят между Рукинзо – Мусонгати ще се проведе на 27 март (петък) от 13:30 часа от Висша Лига на Бурунди. Рукинзо отбеляза три победи след последната победа с 2:0 у дома срещу отбора на дъното на таблицата Лес Лиер през миналата седмица, докато Мусонгати изравни за 1:1  у дома с Ле Месаджър Нгози.

Коефициентът за победа на Рукинзо е 4.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Мусонгати е 1.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рукинзо – Мусонгати: Двубой статистика

Musongati са спечелили 2 от последните си 3 срещи с Rukinzo.
Musongati са непобедени в последните си 5 мача в лигата.
Musongati са спечелили последните си 2 гостуващи мача.

Рукинзо – Мусонгати: Online Прогноза

Мусонгати са със 16 точки и осем места над Рукинзо в таблицата във Висшата лига и се изправят един срещу друг в петък като фаворити с три победи, две равенства и само едно поражение от последните си шест мача. Очакваме убедително представяне от гостуващия отбор и победа в тяхна полза.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com