Ружомберок – Левски четвъртък 11 Юли

Двубоят между Ружомберок – Левски ще се проведе на 11 юли (четвъртък) от 19:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. По-строгата защита през последния сезон би довела Левски до по-добра позиция в тяхната лига, отколкото тяхното вече впечатляващо трето място.

Коефициентът за победа на Ружомберок е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Левски е 2.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ружомберок – Левски: Статистика Н2Н

Ружомберок не са губили в последните 9 свои домакинства.

Ружомберок – Левски: Прогноза

Ружомберок бе непобеден в 22 от последните си 26 мача и спечели седем от последните си десет мача. Те също успяха да вкарат два или повече гола в шест от последните си девет мача. У дома те са непобедени в последните си девет мача и печелят пет от последните си шест мача.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com