Роберт Левандовски си навлече проблеми малко преди старта на новия сезон

Роберт Левандовски си навлече проблеми малко преди старта на новия сезон в Бундеслигата. Според “Шпигел” полякът е отклонявал пари от своята фирма “RL Management” и ги е използвал за лични цели.

Бившият му съветник Цезари Кушарски е завел иск срещу фирмата на Левандовски пред икономическия отдел на Варшавския окръжен съд миналия петък. Той иска обезщетение от около 39 милиона полски злоти, което се равнява на около 9 милиона евро. Твърди се, че Левандовски е определил обвиненията като “неоснователни” и от своя страна обвинява бившия си сътрудник в клевета, тормоз и изнудване.

Говори се, че цифрата, която Левандовски е прехвърлил, е седемцифрена и не е била забелязана от германските данъчни власти. Делото е за сума от 2,5 милиона евро, които са изчезнали от сметката на фирмата и са попаднали в неясен акунт в Полша. Обвинява се и жената на Левандовски – Анна, която също се смята, че е била част от схемата.

Представител на футболиста пък заяви отново преди “Шпигел”, че клиентът му е нямал достъп до въпросния акаунт, където са били прехвърлени парите. Освен това тя твърди, че всички транзакции между фирмата на играча, жена му Анна Левандовски и други фирми са законосъобразни. Тя заяви също така, че всички плащания от “RL Management” към поляка са “подробно уточнени” и са одобрени както в Полша, така и в Германия.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код . Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Роберт Левандовски си навлече проблеми малко преди старта на новия сезон