Роберт Левандовски получи признанието за най-добър полеви футболист през изминалия сезон

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски получи признанието на своите колеги от германското първенство за най-добър полеви футболист през изминалия сезон, съобщава списание „Кикер“, организирало анкетата. 25 процента от 248-те анкетирани футболисти са избрали поляка за най-добър играч през изминалия сезон, докато халфът Наби Кейта от РБ (Лайпциг) попадна на второ място с 15.7 процента.

На трета позиция остана голмайсторът на първенството Пиер-Емерик Обамеянг, който в средата на сезона беше първи в класацията. Нападателят на Борусия (Дортмунд) спечели 10.5 процента от гласовете.

Цели 32.7 процента пък гласуваха за Мануел Нойер в класацията при вратарите. Зад него останаха Тимо Хорн от Кьолн и Руне Йорщайн от Херта (Берлин).

Юлиан Нагелсман от Хофенхайм спечели приза за треньор на годината с 44.8 процента от гласовете, а Ралф Хазенхютел от РБ (Лайпциг) и Кристиан Щрайх от Фрайбург останаха зад него.

Усман Дембеле от Борусия (Дортмунд) оглави класацията за обещаващи таланти.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.