Рено ще имат един от най-добрите двигатели във Формула 1

Рено е на прав път към това да има един от най-добрите двигатели във Формула 1. Това твърди съветникът на отбора – Ален Прост. Французинът е убеден, че успехът предстои, независимо от трудния старт на сезон 2019, изпълнен с проблеми с надеждността:

“Проблемите с надеждността понякога са неизбежни – това е част от играта и се налага да го приемем. Но Рено ще има един от най-добрите двигатели във Формула 1” казва Прост.

“Знаем, че в момента сме много близо до лимита.

В момента не говорим за това, но имаме данните и ще постигнем целта си стъпка по стъпка”.

Прост коментира и цялостното развитие на технологиите във Ф1 от лична гледна точка:

“Всичко е много впечатляващо по отношение на технологичното развитие” цитира го холандското издание Ф1. “Аз лично, от гледната точка на пилот, смятам, че отидохме твърде далече. Сега всичко е предварително начертано. Всички настройки и стратегии са изчислени предварително, в резултат на което изненадите стават все по-малко и по-малко”.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.