Реал Мадриз – Депортиво Окотал 29 Март bet365

Двубоят между Реал Мадриз – Депортиво Окотал ще се проведе на 29 март (неделя) от 04:00 часа след полунощ в среща от Клаусура на Никарагуа. Реал Мадриз вече спечели толкова победи в сезона на Клаусура, колкото има в целия дивизион на Апертура, и би трябвало да победи състезателите от Депортиво Окотал.

Коефициентът за победа на Реал Мадриз е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Депортиво Окотал е 3.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Мадриз – Депортиво Окотал: Двубой статистика

Тези страни са вкарали само 16 гола помежду си в 22 мача от Никарагуа Апертура този сезон.
Депортиво са загубили три от последните си пет мача в лигата.
Седем от десетте точки, които Реал Мадриз спечели в Апертура през този сезон, се прибраха у дома

Реал Мадриз – Депортиво Окотал: Online Прогноза

Deportivo са спечелили два мача в сравнение с три победи за Реал Мадриз, които са малко по-добри пред вратата и изглеждат избрани от страните за потенциална тежка конкуренция.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com