Реал Мадрид си върна върха след обрат от 0:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Реал Мадрид се изкачи отново на първото място в Примера след изключително драматична победа с 3:2 при гостуването на Виляреал в двубой от 24-ия кръг. „Жълтите“ поведоха с 2:0 след попадения на Ману Тригерос (50) и Седрик Бакамбю (56). Гарет Бейл (64) върна гостите в играта, а Кристиано Роналдо изравни от много спорна дузпа в 74-ата минута.

Според съдийския анализатор на Мarca Андухар Оливер дузпа не трябва да има, тъй като играта с ръка е „неволна“. В 83-ата резервата Алваро Мората донесе радост за мадридистите. Така „лос меренгес“ си върнаха преднината от една точка пред Барселона, като европейският шампион има и мач по-малко.

Гарет Бейл се завърна в титулярния състав, оформяйки знаменитото трио с Карим Бензема и Кристиано Роналдо. Пепе получи шанс за изява при травмата на Рафаел Варан. Фран Ескриба разчиташе на 4-4-2 със Седрик Бакамбю и Адриан Лопес в атака.

Виляреал – Реал Мадрид – 2:3+14
Началните минути на „Естадио де ла Серамика“ бяха спокойни. Първата опасност се появи в 11-ата минута, когато Ману Тригерос подаде към включилия се напред Марио Гаспар, който шутира високо по диагонала, а Кейлор Навас внимаваше и изби. В 13-ата Бензема овладя в наказателното поле, но се забави и сбърка паса.

Две минути по-късно Роналдо укроти топката на гърди, след което понечи да стреля, но загуби равновесие и ударът не се получи. Лука Модрич напредна в 16-ата минута, потърси Кристиано в наказателното, където португалецът беше изпреварен. В 24-ата Серхио Асенхо се намеси след коварен удар с рамо на Бензема. При ситуацията вратарят се контузи и беше заменен десетина минути по-късно. В 27-ата „жълтите“ развиха скоростно нападение, Марио центрира полувисоко и Жонатан дос Сантос не можа да стреля добре с глава.

Виляреал – Реал Мадрид – 2:3+14
В 29-ата Дос Сантос получи топка на дъгата и шутира, кълбото се отклони и излезе в ъглов удар. Минута по-късно Бейл сгреши при изнасянето, Бакамбю центрира остра топка отляво, Саму Кастийехо се вряза напред и от четири метра насочи над гредата. Топката беше много трудна и тупна точно преди удара. В 33-ата уелската звезда на „белите“ надскочи двама защитници, но не намери целта. Тимът на Фран Ескриба сериозно превъзхождаше европейския шампион по отношение на владението на топката през първата част, а гостите от „Сантиаго Бернабеу“ трудно организираха играта си в нападение. В последния етап на полувремето липсваха голови ситуации.

В 47-ата минута Бензема шутира от дъгата и намери ръцете на резервния вратар Андрес Фернандес. В 50-ата игровото преимущество на домакините донесе резултат. Адриан центрира към далечната греда, където Саму Кастийехо свали с глава и Ману Тригерос изпрати силна топка към мрежата, която Навас не успя да види.

Виляреал – Реал Мадрид – 2:3+14
Шест минути по-късно кастейонци нанесоха и втори удар. Бруно пусна хитър пас в коридор към Бакамбю, който пребори Серхио Рамос и матира костариканския страж с нисък удар от 16 метра – 2:0. След втория гол гостите от „Сантиаго Бернабеу“ се оживиха. В 61-ата Кристиано Роналдо шутира атрактивно от въздуха и нацели далечната греда. В 64-ата Даниел Карвахал центрира към втора греда, където исполинът Бейл заби топката с глава в мрежата и завърза интригата – 2:1.

В 71-ата минута съдията Хил Мансано назначи спорна дузпа за мадридчани. Тони Кроос шутира мощно, топката се отклони от Мусакио и след това може би намери ръката на Бруно. Реферът посочи бялата точка. Последваха редица протести от лагера на валенсианци, които забавиха изпълнението на дузпата. Въпреки това CR7 не трепна и реализира със силен шут от 11-те метра – 2:2.

Виляреал – Реал Мадрид – 2:3+14
Момчетата на Зинедин Зидан продължиха да натискат в търсене на победата. В 83-ата минута Иско открадна топката в средата на терена, Кристиано изведе Марсело отляво, а той центрира брилянтно към резервата Алваро Мората, който вкара поредния си ценен гол – 3:2 за „лос бланкос“.

В 89-ата Серхио Рамос беше на сантиметри от това да реши напълно срещата, след като топката облиза напречната греда след негов удар с глава при корнер. В 90-ата домакините скочиха с искане за дузпа, но претенциите им не бяха основателни, тъй като Марсело беше с гръб към топката и ръката му беше в естествено положение. В 93-ата Мората сякаш направи по-трудното и не уцели вратата от непосредствена близост.

Виляреал – Реал Мадрид – 2:3+14
В крайна сметка Реал Мадрид триумфира и си отдъхна, след като преди четири дни загуби гостуването си на Валенсия. Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.
2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.