ПСЖ и Базел на „Парк де Пренс“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Полузащитникът на ПСЖ се прицели в победата срещу швейцарците, както и в първото място в групата. Френският национал Блес Матюиди очаква да се получи оспорван мач между неговия ПСЖ и Базел на „Парк де Пренс“ в сряда вечер в Шампионската лига, но вярва в крайния успех. Той се надява също така отбора му да завърши начело в група А.

Заложи bet365Залози за победа на ПСЖ над Базел се приемат при коефициент от 1.22. Шансовете на Матюиди да се разпише в мача са оценени на 3.75. Коефициентът затова парижани да спечелят група А в ШЛ е 1.90.

Пари Сен Жермен преследва втора поредна победа в потока, след като надигра Лудогорец с 3:1 в София в миналия кръг. Блес Матюиди сподели, че основната цел на тима му е да се класира за директните елиминации, като в идеалния случай това би станало като първенец в групата.

„Главната ни задача е да се класираме напред, но ако завършим първи в групата това би било „черешката на торпата“. За целта трябва да спечелим в сряда и след това ще видим какво ще стане. Мачът срещу Базел ще бъде труден, но ние сме подготвени“, заяви Матюиди.

ПСЖ започва да постепенно да набира скорост след колебливото начало на сезона под ръководството на новия наставник Унай Емери. Парижани спечелиха последните си два мача в Лига 1 съответно срещу Нанси (2:1) и Бордо (2:0).

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол