Полякиня с нов световен рекорд на 60 м/пр

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Клаудиа Сичяж хвърли „бомбата“ на националния шампионат на Полша по лека атлетика през уикенда. След като по-рано през сезона постигна личен рекорд от 8.17 сек на 60 м/пр на Copernicus Cup в Торун, тя триумфира и като шампионка на страната си при жените с нов световен рекорд за девойки под 20 години. Сичяж постигна 8.20 сек в серията си, за да свали това постижение до 8.00 сек във финала на първенството в Торун.

Така тя прати в историята досегашния върхов резултат на планетата за девойки под 20 години, който беше 8.01 сек на Диор Хал. Полската хърделистка финишира едва осма във финала на Световното първенство за юноши и девойки до 18 години в Кали преди две години.

Другата тийнейджърка в полския тим, която заслужава внимание – световната рекордьорка на 60 м за девойки Ева Свобода, даде сериозна заявка за финал и дори отличие на Европейското първенство в зала в Белград другата седмица. Сребърната световна медалистка на 100 м за девойки до 20 години, която навършва 20 месец преди Световното първенство в Лондон през лятото, спечели титлата на Полша на 60 м при жените с личен рекорд от 7.15 сек.

Водачът в световната ранглиста за сезона в скока на височина Силвестър Беднарек стана шампион в дисциплината с 2.25 м, а след това направи и три фаула на 2.31 м. 3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1
3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис