Перу – Коста Рика 21 Ноември bet365

Двубоят между Перу – Коста Рика ще се проведе на 21 ноември (сряда) от 02:30 часа след полунощ в Приятелска среща на Националните Отбори. Коста Рика най-накрая завършиха поредицата от 10 мача без победа след трилър в Чили. Те пътуват до Перу с надежда, че могат да надградят успеха си.

Коефициентът за победа на Перу 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Коста Рика да победят се приемат с коефициент 9.00. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Перу – Коста Рика: Двубой статистика

Коста Рика не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Перу.
Статистиката на Перу като домакин този сезон: 3-0-0.
Статистиката на Коста Рика като гост този сезон: 2-0-5.

Перу – Коста Рика: Прогноза

Вярваме, че Перу ще има какво да направи, за да се покаже в деня и сега ще ги подкрепим с една вълнуваща победа, като се придържаме към домакинска победа и Да на двата отбора да отбележат в тази среща. Виждахме и двете страни да вкарат и да допуснат цели, което също добавя стойност към такъв подход.

Имайки предвид това, лесно може да се очаква сблъсък с висок рейтинг и сега ще се заложим и за над 2.5 гола, което се радва на страхотна стойност, след като видяхме три или повече гола в петте последни пет мача на Коста Рика като три от петте съответни за Перу!

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. За нови клиенти има специален 100% бонус за първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email изпращат бонус код, който се активира през сайта на bet365.com. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com