От 2020 ново правило ще стимулира и улесни пътя на пилотите към Ф1

От 2020 ново правило ще стимулира и улесни пътя на пилотите кандидати за влизане във Формула 1. Участието в петъчните тренировки на състезателните уикенди ще носи точки за суперлиценза, който е необходим за Ф1.

Сега състезателят, който иска да влезе в най-престижния моторен спорт, трябва да има 40 точки в своя суперлиценз. Те могат да бъдат трупани в няколко различни категории като Формула 2, Индикар и други. От следващата година пилотите, които са успели да натрупат минимум 25 точки, ще могат да участват в петъчните тренировки, за което ще получават още.

Пример за такъв пилот в момента е Николас Латифи .  Той е водач във временното класиране във Формула 2 и резерва на Уилямс, който замести Роберт Кубица в първата свободна сесия преди Гран при на Канада.

Всеки изминати 100 км в тренировка ще бъдат награждавани с бонус точка, стига да няма и отнети заради наказания, разбира се .  Има, обаче, таван от 10 точки . Te могат да бъдат спечелени по новия начин, и то в рамките на три сезона.

Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на bet365 Formula 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт .  Oт друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти.

*За да се възползвате от Live In-Play пряко предаване на живо трябва да имате сума по сметката. Или да сте направили поне 1 залог за последните 24 часа!

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт. Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.