От 2020 г. Тексас Рейнджърс ще използва изкуствена трева

Тексас Рейнджърс ще използва специална синтетична настилка вместо естествена трева за новия си бейзболен стадион в Арлингтън. Клубът от МЛБ е в напреднала фаза на строителство и се очаква да заиграе в новия си дом още през 2020 г. Планира се предстоящият сезон да е последен за “рейнджърите” на “Глоуб Лайф Парк”, а от следващия отборът да се пренесе от другата страна на бул. “И Рандъл Мил Роуд” – на “Глоуб Лайф Фийлд”, който ще разполага с подвижен покрив.

Тексас ще стане едва четвъртият от 30-те тима във Висшата лига,

който ще домакинства на изкуствена трева. Торонто Блу Джейс на “Роджърс Сентър” (от 1989 г.) и Тампа Бей Рейс на “Тропикана Фийлд” (от 1998 г.) разчитат на синтетика още от нанасянето си на стадионите, а Аризона Дайъмъндбекс ще промени естествената настилка на “Чейс Фийлд” за началото на първенството през 2019 г.

От ръководството на Рейнджърс обявиха, че са взели решението след почти двугодишно проучване относно безопасността на играчите, представянето на отбора и впечатлението на феновете. От компанията, която ще изгради игралното поле – “Шоу Спортс Търф”, разкриха, че провеждат собствено изследване с помощта на учени от университета в Обърн, Алабама, за да създадат оптималната настилка за професионален бейзбол.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.