Осасуна – Майорка bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Осасуна – Майорка от Ла Лига на Испания ще се проведе на 14 Май (вторник) от 20:30 часа на живо по Max Sport 4. Осасуна имаше надежди за завръщане в Европа не много отдавна, но лошото представяне ги изпрати спираловидно в долната половина. Домакините взеха само четири точки от последните си осем мача, което ги кара да влезнат в срещата във вторник с Майорка като тънък фаворит.

Коефициентът за победа на Осасуна е 2.75. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Майорка е 2.87. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Осасуна – Майорка: Двубой статистика

Статистиката на Майорка като гост този сезон: 1-7-9.
Преди година Осасуна бяха номер 9 в класирането с 47 точки. Сега са номер 13 с 39 точки.
Преди година Майорка бяха номер 12 в класирането с 44 точки. Сега са номер 17 с 32 точки.

Осасуна – Майорка: bet-bg.com Online Прогноза

На база на текущата статистика очакваме и двата отбора да отбележат в мача.laligabet365

bet365 мачове на живо ще излъчва пряко всички мачове от Ла Лига. Европейският футбол се връщна на сцената, а за мнозина това ще бъде много вълнуващо време. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа. В България bet365.com ще излъчва на живо мача.

* Изключени държави са: Австрия, Германия, Лихтенщайн, Люксембург и Швейцария.

365 prognozi е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните bet365.com bg срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com