ОАЕ – Тайланд 14 Януари bet365

Двубоят между ОАЕ – Тайланд ще се проведе на 14 януари (понеделник) от 18:00 часа в среща за Купата на Азия 2019. Белите се възползваха напълно от подкрепата на тълпата и досега имаха добър турнир. Те останаха без загуба след първите два мача за купата на Азия.

Коефициентът за победа на ОАЕ 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25Залози за това Тайланд да победят се приемат с коефициент 5.25. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

ОАЕ – Тайланд: Двубой статистика

Мъжете на Алберто Закхерони не успяха веднъж да отбележат гол срещу този противник.
Белите запазиха мрежата си празна в две от последните си три срещи с Военните.
Отборите, домакини на мача, никога не са пропускали да намерят мрежата.

ОАЕ – Тайланд: Прогноза

Арабската нация има 100% печеливш рекорд срещу хората на Сирисак Йодиардхай, у дома. Освен това, домакините запазиха мрежата си недокосната в две от последните им три h2h домашни изяви. Като се има предвид, че U.A.E има тълпата зад тях, и с историческия рекорд, подкрепящ отбора, можем да очакваме домакинска победа.

Беше доста жалко, че Чансуек трябваше да се сблъска с трудна загуба в отварянето си срещу Индия. Групата допусна четири гола и отне живота на отбора, който влезе в състезанието с доста надежди.

Екипът, който е капитан на Исмаил Матар, се нуждае само от равенство, за да осигури напредък, но победата ще им даде маркер за групови шампиони. Тъй като сравнително по-лесният мач очаква лидера на групата в следващия етап, U.A.E трябва да спечели срещу този по-слаб съперник.

Белите няма да поемат рискове и ще защитят постигнатото досега и по всяка вероятност можем да очакваме от тях да поддържат мрежата си празна.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com