Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед 01 Юли

Двубоят Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед от Висшата Лига на САЩ ще се проведе на 01 Юли (петък) от 03:00 часа след полунощ. Като домакин, Ню Йорк не е губил от Атланта Юнайтед ФК в последните 5 срещи помежду им. Статистиката на Ню Йорк като домакин този сезон: 2-4-2.

Коефициентът за победа на Ню Йорк Ред Булс е 1.66. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Атланта Юнайтед е 4.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед: Двубой статистика

Като домакин, Ню Йорк не е губил от Атланта Юнайтед ФК в последните 5 срещи помежду им.
Статистиката на Ню Йорк като домакин този сезон: 2-4-2.
Ню Йорк не са губили в последните 7 свои домакинства.

Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед: bet-bg.com Online Прогноза

На база на текущата статистика на отборите очакваме убедително представяне и победа за домакините в мача.

bet365 мачове на живо ще излъчва пряко всички мачове от МЛС. Американският футбол се връщна на сцената, а за мнозина това ще бъде много вълнуващо време. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа.

* Изключени държави са: Австрия, Германия, Лихтенщайн, Люксембург и Швейцария.

365 prognozi е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com