Ню Йорк РБ – Ню Ингланд Революшън 12 Юни bet365

Двубоят между Ню Йорк РБ – Ню Ингланд Революшън ще се проведе на 12 юни (сряда) в 02:30 часа след полунощ в мач от Оупън Къп на САЩ. Като домакин, Ню Йорк не е губил от Ню Ингланд в последните 4 срещи помежду им. По време на последните 28 срещи като домакин, Ню Йорк спечели 13 пъти.

Коефициентът за победа нa Ню Йорк РБ е 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Ню Ингланд Революшън е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ню Йорк РБ – Ню Ингланд Революшън: Двубой статистика

Като домакин, Ню Йорк не е губил от Ню Ингланд в последните 4 срещи помежду им.
По време на последните 28 срещи с Ню Йорк като домакин, Ню Йорк спечели 13 пъти, при 9 равенства и 6 победи за Ню Ингланд. Головата разлика е 45-32 в полза на Ню Йорк.
Последната победа на Ню Ингланд срещу Ню Йорк като гост бе през 2014.

Ню Йорк РБ – Ню Ингланд Революшън: Прогноза

На база статистиката на директните срещи между отборите, залгаме за домакинска победа в сряда, както и мачът да завърши с под 2.5 гола. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com