Нюкасъл Джетс – Уелингтън Финикс 07 Февруари bet365

Двубоят между Нюкасъл Джетс – Уелингтън Финикс ще се проведе на 07 февруари (петък) от 10:50 часа в среща от А Лига на Австралия. Единственият екип от Нова Зеландия ще се изправи пред труден завършек от Jets. И двата отбора са разположени един над друг в средата на таблицата.

Коефициентът за победа на Нюкасъл Джетс е 1.83. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Коефициентът за победа на Уелингтън Финикс 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюкасъл Джетс – Уелингтън Финикс: Двубой статистика

Статистиката на Уелингтън Финикс ФК като гост този сезон: 2-4-2.
Преди година Нюкасъл Джетс бяха номер 2 в класирането с 33 точки. Сега са номер 7 с 18 точки.
Даниел Георгиевски има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Нюкасъл Джетс. Алекс Руфер е с 6 за Уелингтън Финикс ФК.

Нюкасъл Джетс – Уелингтън Финикс: Прогноза

И двата отбора ще се стремят да водят тактическа битка и да спечелят нещо от този мач. Отборът на домакините познава силата и слабостта си. Ще бъде доста интересно да се наблюдава как ще се подредят двата отбора. Tъй като и двамата ще искат да защитят поста си и да вземат една точка от тази игра.

Историята предполага, че и двата отбора ще отбележат голове в това събитие. Индивидуална грешка и загуба на владеене на топката в атакуващата трета ще доведе до цели. Предната линия трябва да бъде по-бдителна и да завърши шанса.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com