Нигерия – Камерун събота 06 Юли

Двубоят между Нигерия – Камерун ще се проведе на 06 юли (събота) от 19:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Този последен 16 сблъсък обединява победителите от 2013 и 2017 г. на Африканската купа на нациите в началото на състезанието. Това е първото завръщане за Нигерия след победата им през 2013 г.

Коефициентът за победа на Нигерия е 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90Залози за това Камерун да победят се приемат с коефициент 3.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Нигерия – Камерун: Двубой статистика

Камерун нямат загуба в последните си 6 мача.

Нигерия – Камерун: Прогноза

Камерун можеха да бъдат управляващите шампиони, но те не се възприемат като такива в този мач. В последните минути на Нигерия и приплъзването им в групата не се брои срещу тях тук, тъй като те влизат в сблъсъка, който фаворити за победа.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com