Насионал Потоси – Зулиа 20 Март

Двубоят между Насионал Потоси – Зулиа ще се проведе на 20 март (сряда) от 02:30 часа след полунощ в среща от Купа Судамерикана. Първият кръг на Копа Судамерикана в сряда, приветства боливийците Насионал Потоси в среща с венецуелския екип Зулиа.

Коефициентът за победа на Насионал Потоси е 1.11Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00. Коефициентът за победа на Зулиа е 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Насионал Потоси – Зулиа: Двубой Статистика

КА Национал Потоси нямат загуба в последните си 13 мача.
КА Национал Потоси са в серия от 6 поредни домакински победи.
КА Национал Потоси са в победна серия от 6 мача.

Насионал Потоси – Зулиа: Прогноза

В крайна сметка, Национал ще влезе в тази среща като огромен фаворит поради продължаващите проблеми във Венецуела и ще бъде голяма изненада, ако не победят в сряда. Те са в отлична форма, отбелязвайки голове за удоволствие и Zulia ще се чувства невероятно трудно да се справи с изтощителните условия, като се има предвид какво се е случило с тях през последните седмици.

Гледайте бет365 футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com