Минск – Зорка Бду жени неделя 29 Март bet365

Двубоят между Минск – Зорка Бду жени ще се проведе на 29 март (неделя) от 14:00 часа в среща от Супер Купа за жени на Беларус. Очакваме много интересен женски двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Минск в неделя.

Коефициентът за победа на Минск жени е 1.12. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Коефициентът за победа на Зорка Бду жени е 11.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Минск – Зорка Бду жени: Двубой статистика

Очакваме много интересен женски двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Минск в неделя.

Минск – Зорка Бду жени: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от женския отбор на Минск в неделя следобед.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com