Мексико – САЩ понеделник 08 Юли

Двубоят между Мексико – САЩ ще се проведе на 03 юли (сряда) от 04:00 часа след полунощ в среща от КОНКАКАФ Златна Купа. Още от самото начало, Мексико изглеждаше като отборът, който трябва да победи и това се оказа така, тъй като стигнаха до последния мач на турнира.

Коефициентът за победа на Мексико е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това САЩ да победят се приемат с коефициент 3.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Мексико – САЩ: Двубой статистика

Мексико са в победна серия от 9 мача.
САЩ са в победна серия от 5 мача.
Последната домакинска победа на Мексико срещу САЩ бе през 2009.

Мексико – САЩ: Прогноза

Като се има предвид, че и Мексико, и САЩ са предложили много в атака в този турнир, както „Над 2.5 гола“, така и „двата отбора да отбележат“ изглеждат като жизнеспособни опции преди този мач. Финалите понякога могат да бъдат каверзни, макар че нито една от тези двойки няма вероятност да възприеме предпазлив подход, така че феновете, които присъстват на Soldier Field, трябва да бъдат подложени на открита, атакуваща афера.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com