Мароко – Гамбия сряда 12 Юни bet365

Двубоят между Мароко – Гамбия ще се проведе на 12 юни (сряда) от 20:30 часа в среща от Приятелски Мач на Националните отбори. Мароко приветства Гамбия в сряда за тяхната международна приятелска среща. За мароканците този мач е част от подготовката им за предстоящата Африканска купа на нациите.

Коефициентът за победа на Мароко е 1.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50Залози за това Гамбия да победят се приемат с коефициент 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Мароко – Гамбия: Двубой статистика

Мароко няма загуба срещу Гамбия в директните срещи помежду им. Последните два мача на мароканска зема завършиха с резултат 2:0.

Мароко – Гамбия: Прогноза

В последните четири срещи между отборите, мароканците са непобедени, записвайки три победи и равенство в процеса. Нито един от тези сблъсъци не доведе до над 2,5 гола, а само в един от тях и двете страни успяха да отбележат. Всяка от двете игри, които се проведоха на мароканска почва, завърши със същия резултат от 2: 0. Като цяло Мароко са отбелязали всеки път, когато са се сблъскали с този опонент. Залагаме за победа на домакините, както и да видим под 2.5 гола в мача. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com