Мариян Огнянов бе изключително разочарован от отпадането на тима във Втора лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Халфът на Нефтохимик Мариян Огнянов бе изключително разочарован от отпадането на тима във Втора лига. Юношата на Левски бе доста критичен към себе си и своите колеги след загубата с 0:1 от Витоша (Бистрица) в баража на „Трейс Арена“.

„Загубихме защото не показахме нищо от това, което искахме да направим в този двубой.

Знаехме, че в този мач всичко може да стане. Можем да търсим доста оправдания, но нямаме право след този мач. Трудно мога да говоря за представянето през целия сезон. Срам ме е! Срам ме е от играта ми. Срам ме е от това, което показа отборът. Съжалявам, че така се получи. Извинявам се на шефовете и на феновете. Хората повярваха и искаха да останем в елита, но ги разочаровахме. Тъжно ми е, че напускам отбора с изпадане“, сподели Огнянов, който ще играе в Черно море през новия сезон.

Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.