Манчестър Юнайтед победи с 3:1 Пари Сен Жермен

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед направи немислимото и изхвърли по невероятен начин един от фаворитите в Шампионската лига – Пари Сен Жермен. “Червените дяволи” спечелиха с 3:1 и така си гарантираха място на 1/4-финала заради повече отбелязани голове на чужд терен. Макар и без десет основни играчи, англичаните пренаписаха историята .  Станаха първият отбор, който успява да продължи напред  след загуба с два или повече гола у дома в първия мач.

Ромелу Лукаку изигра поредният страхотен мач и наказа две груби грешки на домакините . Във 2-ата и 30-ата минута  Маркъс Рашфорд вкара решаващият трети гол от дузпа в добавеното време.

Тя бе отсъдена след намесата на ВАР за игра с ръка на Преснел Кимпембе, което добави още повече драма. За домакините пък се разписа Хуан Бернат в 12-ата минута.

ПСЖ излезе с Килиан Мбапе на върха на атаката .  Зад гърба му го подкрепяха Анхел Ди Мария, Дани Алвеш и Юлиан Дракслер.

Манчестър Юнайтед пък противопостави триото Маркъс Рашфорд, Ромелу Лукаку и Андреас Перейра в атака . В средата на терена действаха Фред, Скот Мактомини и Ашли Йънг.

Манчестър Юнайтед откри резултата още във 2-ата минута. Тило Кеерер върна неразчетено назад, Лукаку открадна топката, финтира Джанлуиджи Буфон и с шпагат от малък ъгъл успя да промуши кълбото във вратата за 0:1.

В 12-ата минута обаче резултатът бе изравнен. Мбапе получи пас на скорост в наказателното поле и подаде успоредно на голилнията към Хуан Бернат, за когото остана единствено да прати топката в мрежата отблизо за 1:1.

В следващите минути домакините обсадиха вратата на Давид Де Хеа. Първо Бернат в 20-ата минута получи почти на идентична позиция в пеналта, но този път ударът му бе спасен от вратаря на гостите. Веднага след това Анхел ди Мария отправи много красив диагонален удар, който профуча до гредата.

В 30-ата минута обаче Юнайтед отново да излезе напред в резултата. Рашфорд стреля от дистанция, Буфон не се намеси никак добре и позволи на Лукаку да притича и отблизо за втори път да порази вратата му.

В 36-ата минута гостите имаха пореден проблем с контузен играч и Ерик Байи бе заменен от Диого Далот. Португалецът обаче се включи доста успешно и само няколко минути по-късно имаше чудесен шанс като отправи изстрел и след рикошет топката полетя опасно към вратата, но този път Буфон се намеси добре.

В 55-ата минута Анхел ди Мария отбеляза гол за ПСЖ, но той не бе зачетен заради засада.

Последва дълъг период на затишие, в който домакините владееха повече време топката, но реално не успяваха да стигнат до положения пред вратата на съперника.

В 82-ата минута Тома Мюние бе изведен на скорост отдясно и опита удар от малък ъгъл, но Де Хеа бе заел добра позиция и спаси.

Минута след това парижани пропиляха златна възможност. Мбапе бе изведен зад защитата, финтира вратаря, но се спъна и не успя да отправи завършващ удар. Там притича Бернат, който все пак стреля към вратата, но кълбото срещна гредата.

В 92-ата минута далечен удар на Диого Далот рикошира в ръката на Кимпембе. Съдията Дамир Скомина реши да се допита до ВАР и прецени, че има нарушение за дузпа и посочи бялата точка, а Маркъс Рашфорд реализира от бялата точка.

В последните минути французите се хвърлиха в отчаян щурм и след една лоша намеса на Де Хеа топката отиде в Ди Мария, който отправи опасен изстрел, но без резултат.

Все пак Юнайтед удържа победата и се класира на 1/4-финал за пръв път от 2014 година насам. Пари Сен Жермен пък отново разочарова привържениците си, отпадайки още на 1/8-финала за трета поредна година.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.